Etusivu »   Ajankohtaista »  
Ajan-
kohtaista
Blogit

Lenkkeily, Spinning ja uinti
Päivitetty 28.07 2009


Painon pudottaminen
Päivitetty 01.02 2010

Ylipaino+raskauskilot= Pakko tehdä jotain!
Päivitetty 14.11 2010
klo 19:34

Rantakunnossahan se hyljekin on!
Päivitetty 23.03 2010
klo 23:11

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

Laihdu hetkessä ilman rääkkiä!

(18.04.2011)

Kukapa ei haluaisi näyttää sutjakammalta valokuvissa? Entä iltapuvussa tai urheilutopissa?

Parin kilon karistaminen on toki ensisijainen ratkaisu ongelmaan, mutta kuten liiankin hyvin tiedämme, ei kroppa kiinteydy käskystä. Se vaatii päämäärätietoista viikkojen työtä.

Mutta entä jos sukujuhlat ovat jo tulevana viikonloppuna? Tai ystävä anelee seurakseen jumppatunnille. Seuraavilla RealBeauty.comin vinkeillä näytät koon hoikemmalta hetkessä ja voit poseerata lempileningissäsi itsevarmana!

Hanki uudet rintsikat

- Kahdeksankymmentäviisi prosenttia naisista kulkee väärän kokoisissa rintaliiveissä. Se saa heidän rintansa putoamaan alemmas kuin niiden pitäisi, selittää Charla Krupp, Amerikassa suuren suosion saavuttaneen kirjan How to Never Look Fat Again kirjoittaja.

Kruppin mukaan rintaliivien napakka istuvuus on tärkeää, koska vain siten rinnat pysyvät niiden oikealla paikalla. Kun rinnat pysyvät ylempänä, lantion ja rinnuksen väliin jää mahdollisimman paljon tilaa, jolloin keskivartalo näyttää pidemmältä ja solakammalta.

Kirjailija kehottaakin naisia asioimaan edes kerran alusvaatteisiin erikoistuneessa liikkeessä tai osastolla ja ottamaan ammattilaisen neuvot vastaan. Saatat yllättyä positiivisesti, sillä monet naiset käyttävät kuppikooltaan liian pieniä liivejä!

Käytä v-kaula-aukkoja

Charla Krupp vannoo myös v-aukkoisten vaatteiden nimeen. Kun kaula-aukko piirtyy syvemmälle, lyhytkin kaula näyttää pidemmältä. Pitkä kaula luo koko olemukseen ryhtiä ja sulavuutta.

V-kaula-aukkoisten vaatteiden käyttäjien tulee kuitenkin muistaa huolehtia yläkroppansa ihosta. Pitkältäkään näyttävä kaula ei ole kaunis, jos sen iho on huonossa kunnossa! Muista siis puhdistaa kuoria ja kosteuttaa kaulan ihoa siinä missä kasvojakin.

Paljasta sääresi

Legginsien tai puolihameen alta pilkottavat sääret ovat upea ilmestys – mutta vain, jos ne pitää upeina.

Tärkeintä on huolellinen karvanpoisto. Vaikka pieni sänki ei haittaisi sinua tai edes puolisoasi, vaikuttaa se ratkaisevasti kokonaisolemukseesi. Siis ladyshaver, epilaattori tai vahaliuskat heilumaan!

Jalkojen ulkonäköä voi kohentaa myös levittämällä niihin kevyesti päivettävää voidetta. Sillä saat vaivattomasti peittoon pienet pigmenttivirheet ja ihon läpi kuultavia verisuonia. Heitä vielä jalkaan nude-sävyiset korkkarit, joilla saat jalkasi näyttämään todellisilta gasellin sääriltä.

Muutakin kuin mustaa

Musta väri vaatteissa saattaa hoikentaa tiettyyn rajaan asti, mutta jatkuvasti mustissa kulkeminen ei imartele juuri ketään. Käytä siis rohkeasti myös värillisiä vaatteita!

Lisää väriä erityisesti parhaisiin paikkoihisi – ja mustaa niihin, joissa on vielä kehitettävää. Jos siis esimerkiksi päärynävartaloinen voisi kokeilla mustaa istuvaa kynähametta yhdistettynä värikkääseen yläosaan.

Muotoilevat alusvaatteet

Pikku hiljaa markkinoille on ilmestynyt push up-rintsikoiden lisäksi myös peppua kohottavia alushousuja, uumaa hoikentavia sukkiksia ja aidosti mukavalta tuntuvia korsetteja. Niitä saa ja kannattaa hyödyntää!

Erityisesti muotoilevat alusvaatteet sopivat tiukkojen juhlamekkojen kanssa. Siinä missä tavalliset sukkahousut ruttaavat jenkkakahvat ikävästi näkyville, voi oikealla alusvaatevalinnalla näyttää huomattavasti kiinteämmältä.

Älä käytä…


- jättisuuria t-paitoja
- capreja
- hihattomia paitoja
- gladiaattori-sandaaleita tai muita sääresi nilkasta ”katkaisevia” kenkiä
- Shortseja tai uimapukua, jossa on shortsimainen alaosa
- satiinisia mekkoja

                                                         Suvi Peltola, toimittaja

Lue myös:
Tämäkin on terveysruoka -top 6
Tämä dieetti vie kilot
Kaikki uutiset
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.