Etusivu »   Ajankohtaista »  
Ajan-
kohtaista
Blogit

Ny tai ei koskaan....
Päivitetty 29.08 2008
klo 07:46


Thick Madame
Päivitetty 28.10 2009
klo 04:33

Ikuinen laihduttaja miten kauaksi?
Päivitetty 05.11 2013
klo 15:49

Kyllästynyt elämäntapoihinsa..
Päivitetty 05.02 2009
klo 20:25

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

Vuoden friikeimmät dieetit

(23.01.2012)Monet uudenvuoden lupaukset liittyvät usein laihduttamiseen. Monilla alkaa olla usein jo vaihtoehdot vähissä, mitä tulee laihtumiskikkoihin – mutta onneksi joku keksii jatkuvasti niitä lisää.

Hipsterin laihari


Laihdutuskirja Chubster: A Hipster’s Guide to Losing Weight While Staying Cool on kirjoitettu ihmisille, joille laihduttamisessakin on tärkeintä olla coolina. Kirja sisältää mikroruokien arvosteluja ja neuvoja kuinka näyttää coolilta salilla.

Dukan-dieetti


Julkkisten suosima Dukan-dieetti on ranskalaisen ruokagurun keksimä dieetti, jonka periaatteena on vain syödä lähes pelkkää proteiinia. Vuoropäivinä annoksiin saa lisätä vihanneksiakin. Tämä dieetti saattaa tuhota vyötäröläskit, mutta sivuoireita ovat pahanhajuinen hengitys, ummetus, väsymys ja kuiva suu. Olisiko se kuitenkaan sen arvoista?

Thrive-dieetti


Jos läskipepun lisäksi mieltäsi painaa luontoäidin vointi, saattaa thrive-dieetti olla sinulle olla oikea vaihtoehto. Huippu-urheilijalle suunnattu dieetti on täysin vegaani ja sen voi yhdistää huippu-urheilija Brendan Brazierin kunto-ohjelmaan Thrive Fitnessiin. Laihduta ja pelasta eläimiä samalla!

Paleoista-dieetti


Alkuperäiseen luolamies-dieettiin perustuva Paleoista vie asiat vähän pidemmälle. Luolamiesdieetti-friikit ovat jo yrittäneet luovuttaa suuria verta matkiakseen luolamiesten metsästyshaavereita, mutta ihan niin pitkälle ei ehkä kannata mennä. Paleoista-dieetti on tyttömäisempi versio kantaisästään: se kieltää maitotuotteet, prosessoidut ruoat, sokerin ja palkokasvit. Miltä kuulostaisi strutsipihvi voikukkapedillä?
 

Homot eivät liho


Simon Doonan, Barney’s tavaratalon taiteellinen johtaja, kirjoitti kirjan siitä, miten kaikki ruokalajit voidaan jakaa kahteen ryhmään. Heteroruokia ovat kaikki lihottavat ruoat ja homoruokia kaikki terveelliset ja hyvännäköiset ruoat. Doonan kuitenkin ehdottaa syömään molemmista ryhmistä, eli ruokarasismista ei tässä dieetissä ole kyse. 

Lähde: CNN

                                                Milka Krogerus, toimittaja


Lue myös:
Eroon kiloista - 16 helppoa neuvoa
Kaikki uutiset
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.