Etusivu »   Ajankohtaista »  
Ajan-
kohtaista
Blogit

Nyt riitti!!!
Päivitetty 08.09 2008

matka kevyempään elämään.
Päivitetty 15.03 2009
klo 16:33

Elämäntaparemontti
Päivitetty 05.09 2010
klo 20:48

Senttimetri sinne ja tänne
Päivitetty 02.08 2011
klo 21:10

Levikset repee ja Rexona pettää.
Päivitetty 07.10 2013
klo 12:18

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

5 tapaa laihduttaa vaatteilla

(22.01.2012)

Moni nainen on varmasti luvannut itselleen, että uuden vuoden aikana laihdutetaan ne viimeisetklin ikävät kilot. Voi kuitenkin olla, että ne pari ylimääräistä kiloa eivät olekaan kaiken hikoilun ja nälässä elämisen arvoisia. Moni nainen pukeutuu vartalollee vääriin vaatteisiin, mikä saa irtolihan näyttämään karmealta. Women’s Health magazine listasi muutaman vinkin, joiden avulla voit laihtua silmissä –pelkkien vaatteiden avulla.

Boot Cut-farkut


Farkkujen tulisi ikäänkuin ”halata” kroppaa joka paikasta. Yleisesti boot cut-farkut ovat jokaiselle naiselle sopivimmat, varsinkin jos ne ovat tummat. Hieman levenevät lahkeet saavat sinut näyttämään pidemmältä ja hoikalta. Yhdistä boot cut-farkut pitkään toppiin ja istuvaan jakkuun ja saat muotosi näyttämään sulavilta.

Jos omistat näyttävät jenkkakahvat, on myös hyvä unohtaa kauhean kireät lantiomallin farkut, jotka ainoastaan korostavat vyötärösi muhkuroita.

Pidentävät vaatteet


Vaikka olisit 185cm pitkä ja langanlaiha, et voi mennä vikaan vartalon pituutta korostavilla vaatteilla. Ohuet, pitkät topit, huivit, kaulakorut ja istuvat housut saavat sinut näyttämään solakalta eivätkä ne korosta muhkuraisempiakaan kohtiasi.

Korosta vyötäröäsi


Löysähkö tunika ei ehkä kuullosta kauhean imartelevalta vaatekappaleelta, mutta oikean vyön kanssa se voi onnistua korostamaan naisellista vyötäröäsi. Myös korkeat korot ja platform-kengät korostavat vyötäröäsi. Ja jokaisen naisen ystävät, hoikentavat alusvaatteet, kannattaa muistaa ainakin iltapukujen ja cocktail-mekkojen kanssa.

Vahvat kankaat


Vahvasta, muotoon ommellusta kankaasta tehdyt mekot piilottavat kauniisti epätäydellisyyksiä. Kietaisutyyliset mekot ja topit taas pienentävät keskiosaasi. Jos mekko muokkaa vartaloasi tiimalasimaiseksi vyötäröltä ja laskeutuu kauniisti, voit helposti olla ajattelematta makkaroitasi päivän aikana. Käsivarsiläskit taas katoavat kauniisti hyvin istuvan jakun hihoihin.

Pitkät, tummat housut


Kengät piilottavat, pitkät, tummat housut saavat sääresi näyttämään pitkiltä ja hoikilta, varsinkin jos yhdistät ne näppäriin korkoihin. Jos omistat runsaamman alaosan, käytä tummia housuja vaalean topin kanssa, joka tasapainottaa asuasi kauniisti.
                                                 Milka Krogerus, toimittaja
Kaikki uutiset
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.