Etusivu »   Ajankohtaista »  
Ajan-
kohtaista
Blogit

Ny tai ei koskaan....
Päivitetty 29.08 2008
klo 07:46


Thick Madame
Päivitetty 28.10 2009
klo 04:33

Ikuinen laihduttaja miten kauaksi?
Päivitetty 05.11 2013
klo 15:49

Kyllästynyt elämäntapoihinsa..
Päivitetty 05.02 2009
klo 20:25

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

15 euroa per kilo - osallistu kampanjaan!

(31.01.2010)

Suomalainen yksityishenkilö on haastanut suomalaiset, Suomen evankelisluterilaiset seurakunnat ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan laihdutuskampanjaan. Yksityishenkilön maksama kampanjan laihdutustulosten mukaan määräytyvä tukisumma käytetään Nepalin opettajankoulutuksen hyväksi. Ulkoasiainministeriö seuraa varojen käyttöä Nepalissa. THL tukee kampanjaa tiedotuksella ja kokoamalla punnitustiedot.

Kampanjan taustahenkilö toivoo, että Suomen evankelisluterilaiset seurakunnat organisoivat punnitukset. Kampanjaan osallistuminen on seurakunnille täysin vapaaehtoista. Jos seurakunta päättää osallistua, se voi järjestää punnitukset parhaaksi katsomallaan tavalla. Seurakunnat voivat tarvittaessa pyytää apua punnitusten järjestämiseen esim. paikallisilta Sydänyhdistyksiltä tai muilta tahoilta, mutta seurakuntien tulee toimia tietojen kokoajina. Laihduttamisesta kiinnostuneiden kannattaa seurata seurakuntien verkkosivuja ja ilmoittelua lähimmistä punnituspaikoista ja ajoista.

Kampanjaan osallistuvien seurakuntien tulee järjestää alkupunnitukset 28.2.2010 mennessä. Laihdutusaikaa on kolme kuukautta. Loppupunnitus tulee järjestää viimeistään 30.5.2010, jolloin loppupaino sekä ”ostettavan läskin” määrä kirjataan. Seurakunnat toimittavat THL:lle yhteenvetotiedot punnitustuloksista, joiden perusteella Nepalin opettajankoulutuksen tukisumma määräytyy. Lahjoittaja ostaa laihdutetut läskit 15 euron kilohintaan. Ostotarjous on tehty maksimissaan 10 miljoonalla eurolla.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysikäiset henkilöt, joilla on ylipainoa. Loppupaino ei saa alittaa ihannepainon alarajaa (painoindeksi 18,5 kg/m^2).

Lähde: THL:n tiedote
Kaikki uutiset
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.