Etusivu »   Kalorikeittiö »  Kevyitä ja nopeita »  
Blogit

Pieni laihdutusmatka
Päivitetty 12.03 2012
klo 13:14

Aina sattuu ja tapahtuu!
Päivitetty 28.03 2013

Sisukkaasti sutjakaksi
Päivitetty 01.04 2010
klo 09:44

kaikki tai ei mitään
Päivitetty 22.09 2008
klo 21:31

Heavy metal
Päivitetty 04.10 2011
klo 22:07

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

Kevyet nopeat


Graavilohisalaatti,  1 annos

100 g graavilohta
2-3     tomaattia
sormen mittainen pala purjoa
100 g säilykeparsaa
1 rkl  oliiviöljyä
1 tl    sitruunamehua
        (rouhittua mustapippuria)

Kuutioi tomaatti ja graavilohi, paloittele parsa ja viipaloi purjo. Sekoita kaikki aineet keskenään ja mausta.

Nuudelisalaatti,  1 annos

100 g nuudelia
100 g kypsiä tai pehmeitä kasviksia (esim. keitettyjä parsakaalinuppuja/porkkanalastuja/bataattia, kesäkurpitsaa, (kirsikka)tomaattia, kurkkua, retikkaa jne.)
100 g savustettua lohta
1 rkl oliiviöljyä
1 tl sitruunanmehuia
1    valkosipulinkynsi
     (rouhittua mustapippuria)

Keitä ja jäähdytä nuudeli. Kypsennä kasvikset tarvittaessa, paloittele kasvikset ja kala. Sekoita ainekset varovasti keskenään ja mausta.

Kevyt tomaattimunakas 1 annos

2  kananmunaa
3 rkl vettä
1 iso tomaatti
suolaa
yrttejä
1 tl rasvaa (kasvismargariinia tai öljyä)

Viipaloi tomaatti. Riko munien rakenne haarukalla kulhossa, lisää vesi ja suola. Kuumenna rasva hyvässä teflonpannussa, lisää pannulle munamassa ja paista munakas kuohkeaksi siirtämällä puulastalla munakasmassaa reunoilta kohti pannun keskustaa. Lisää loppuvaiheessa tomaattiviipaleet ja yrttimausteet.

Tonnikalariisisalaatti, 1 annos

100g  täysjyväriisiä
1 prk  tonnikalaa
1-2    tomaattia
sormen mittainen pala purjoa
tuoreita yrttejä (esim. kirveliä)
1 rkl lusikallinen öljyä
1 rkl sitruunamehua

Keitä ja jäähdytä täysjyväriisi (huuhtele kylmässä vedessä ja valuta). Kuutioi tomaatti ja viipaloi purjo. Sekoita aineet keskenään, lisää joukkoon yrtit ja mausteet.

Broilerinjauheliha-kurkkukeitto 4 annosta

300 g broilerin jauhelihaa
1 rkl   öljyä
300 g tuorekurkkua
400 g perunaa
1 l kanalientä
5 mustapippuria
kourallinen tilliä
valkosipulin kynsi


Ruskista broilerin jauheliha öljyssä. Suikaloi peruna ja kurkku. Hienonna tilli. Freesaa perunasuikaleet nopeasti kattilan pohjalla. Lisää kanaliemi ja pippurit, kypsennä perunasuikaleet. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa keittoon kurkkusuikaleet ja jauheliha. Kuumenna ja mausta valkosipulilla. Lisää lopuksi tilli.

Reseptit: Mia Sabelli
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.