Etusivu »   Palveluinfo »  
Palveluinfo
Blogit

Onko tämä totta ...
Päivitetty 04.11 2008
klo 19:03

motivaatio kannustaa
Päivitetty 24.08 2008

Pahakoira haukkuu
Päivitetty 03.03 2010

Do as I say not as I do
Päivitetty 15.09 2009
klo 19:44

Vapaapudottajan turinoita
Päivitetty 24.07 2010
klo 20:45

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

Palveluinfo

Taustaa palvelusta

Pudottajat.fi on ilmainen painonhallintapalvelu Internetin käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita terveistä elämäntavoista ja painon pudottamisesta. Pudottajat.fi käsittelee painonhallinnan ja terveiden elämäntapojen perusteita ja tähtää pysyvään painonhallintaan.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja rekisteröityneet käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia seurantatyökaluja, mm. painon – ja vyötärönympäryksen seurantaan. Rekisteröityneet voivat myös perustaa palveluun oman laihdutusryhmän, johon voi kutsua haluamiaan henkilöitä.

Pudottajat kuuluu Terve Media -sivustoihin, joita ovat:

Poliklinikka.fi
Verkkoklinikka.fi
Tohtori.fi
Helistin.fi
Kimallus.fi
Mustapippuri.fi
Huoltamo.com
Terkkari.fi
Terve.fi

Julkaisija, kustantaja, toimitus

Darwin Media Oy

Osoite: Kasarmintie 15, 90100 Oulu

Puhelin: 020 780 6000

Telefax: 020 780 6080

Päätoimittaja Teemu Puhakka (teemu.puhakka at coronaria.fi)

Toimittaja Mari Kataja (mari.kataja at coronaria.fi)

Palautteet ja kehitysehdotukset toimitukselle

Jos sinulla on toivomuksia tai ideoita Pudottajat.fi:n kehittämiseksi, kerro niistä meille:

palaute at pudottajat.fi

Käyttöehto

Tutustu seuraaviin ehtoihin ennen Pudottajat.fi -verkkopalvelun käyttämistä. Pudottajat.fi tarjoaa näitä verkkopalveluja seuraavien ehtojen ja ilmoituksien mukaisesti. Pudottajat.fi pidättää oikeudet muuttaa, korvata tai poistaa näitä ehtoja.

1. Tämän palvelun sisältö on tarkoitettu yleisinformaatioksi painonhallintaan liittyvistä asioista. Palvelun sisältö ei ole, eikä sitä pidä tulkita lääketieteelliseksi ohjeeksi, diagnoosiksi, tai välineeksi diagnoosin tekemiseen, joka korvaisi ammattihenkilöstön antaman ohjeen.

2. Pudottajat.fi:n sisältö on suunniteltu noudattamaan hyvää suomalaista hoitokäytäntöä.

3. Darwin Media Oy on tuottanut tämän verkkopalvelun sisällön ja niillä on tekijänoikeuslain mukaiset yksinoikeudet verkkopalvelun sisältöön. Mikäli Pudottajat.fi:n ulkopuolinen asiantuntija on osallistunut sisällön tuotantoon, on tekijä mainittu joko artikkelissa tai lähdeluettelossa.

4. Tähän verkkopalveluun sisältyvät asiatiedot saattavat sisältää mielipide- ja koulukuntaeroja sekä painovirheitä. Myös tuote- tai palvelutiedoissa voi olla poikkeamia senhetkiseen tarjontaan nähden tai painovirheitä. Verkkosivulle sisältyviä tietoja muutetaan ajoittain. Pudottajat.fi ja/tai sen toimittajat voivat tehdä parannuksia ja muutoksia tälle verkkosivulle niin halutessaan.

5. Tämä verkkopalvelu sisältää linkkejä muiden kuin Pudottajat.fi verkkosivuille. Linkit on tarkoitettu täydentämään tämän verkkopalvelun sisältöä. Pudottajat.fi ei vastaa näiden linkkien sisällöstä, henkilön tietosuojaan liittyvistä seikoista tai linkkeihin tehdyistä muutoksista tai päivityksistä.

6. Pudottajat.fi:n taloudellinen toiminta perustuu mainos- ja ilmoitustilamyynnille. Ilmoitustila on järjestelty erikseen muusta sisällöstä ja/tai siitä on ilmoitettu erillisin "Ilmoitustila" -tekstein. Pudottajat.fi ei vastaa ilmoituksista eteenpäin johtavien linkkien sisällöstä. Mainoksen ja ilmoitustilan on noudatettava Suomen asetuksia ja lakeja sekä noudatettava hyvää markkinointitapaa.

7. Darwin Media Oy ei ole vastuussa vahingoista, joita käyttäjälle saattaa syntyä tämän verkkopalvelun informaation hyödyntämisestä, ellei kuluttajansuojalaissa tai muissa kuluttajaa koskevissa laeissa ja määräyksissä ole toisin määrätty.

8. Pudottajat.fi ja verkkopalveluasiakkaan suhde on luottamuksellinen, eikä asiakkaan Pudottajat.fi:lle antamia asiakas- tai muita tietoja anneta Pudottajat.fi:n ulkopuolelle.

9. Keskusteluosio on tarkoitettu vapaaseen mielipiteiden vaihtoon, eikä Darwin Media Oy ole vastuussa keskusteluosion sisällöstä. Osiossa esitettäviä mielipiteitä ei ole ennakkotarkastettu. Palvelun tarjoajat voivat tarvittaessa kieltää, tai rajoittaa keskusteluaiheita.

10. Mikäli Sinulla on kysyttävää tämän verkkopalvelun ehdoista, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse palaute at pudottajat.fi

Copyright


Copyright © Darwin Media Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Darwin Media Oy omistaa kaikki oikeudet Pudottajat.fi:n teknologiaan, liiketoimintakonseptiin ja formaattiin. Pudottajat.fi -palvelun tietojen julkaiseminen ja edelleen levittäminen sekä kopiointi muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty. Darwin Media Oy pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä lopettaa se ilman erillistä ilmoitusta etu- tai jälkikäteen.
 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.