Vinkit ja faktat
Ylipaino ja liikalihavuusElämäntaparemonttiTavoitteen asettaminenPainonhallinta - myytit ja faktatTyövireysMotivointiParhaat laihdutusmetoditTehokkaan kiinteytymisen avaimetTavoitteena bikinivatsa15 parasta dieettivinkkiä5 yllättävää syytä miksi paino nouseeMillä taltutat makeanhimosi? Lue parhaat vinkit!Ihmedieettiä ei ole olemassa11 myyttiä aineenvaihdunnasta8 tapaa pudottaa painoa työpaikalla3 pikadieettiä ja niiden vaikutuksetTotuus 10 laihdutusmyytistä10 tapaa pudottaa ilman dieettiäNäin vältät lihomisen joulunaikaanPainonpudotuksen riemuja5 helppoa tapaa pudottaa painoaHerkuttelu seis - lue 8 vinkkiä!Vältä näitä dieettien piirteitä!Jumittaako paino - lue syyt!Näin vähennät ylensyöntiä - 7 vinkkiä!Irti sokeririippuvuudesta8 askelta terveellisimpiin elämäntapoihinMillainen laihduttaja olet - lue vinkkisi!Vältä näitä kesäherkkuja!Parhaat ja huonoimmat kesädrinkitTässä tulevat 8 suosituinta dieettiäOvatko laihdutuslääkkeet turvallisia käyttää?Kävele itsesi kuntoon – lue vinkit!Kilot kuriin myös töissä!5 myyttiä kaloreistaVältä näitä pikkujoulujen kaloripommeja!Pari kiloa kevyemmäksi - lue vinkit!7 vinkkiä kevyempään oloonOnnistu painonpudotuksessa – 6 vinkkiä!Pudota painoa kekseliäillä keinoillaNäitä ruokia vähentämällä laihdutNäin paino putoaa nopeasti - lue vinkit!Näin vältät turhat kalorit!Miksi täysjyvä on niin hyvää laihduttajalle?5 helppoa keinoa syödä terveellisesti ilman kalorien laskemistaHoikempi vyötärö näillä ruoillaVesi - näin se vaikuttaa kehoosiKaikenmaailman dieetit - laihduttavatko ne?10 keinoa saada hoikempi vatsaNäin laihdut kilon viikossa – kokeile tätä dieettiä!Miten voi päästä laihdutusleikkaukseen?Kesäkilot pois - tuloksia kahdessa viikossa!Älä syö näitä aamiaisella!Eroon stressisyömisestäVältä näitä hiilareita!Laihduttaja - älä anna juuston lihottaa!Näin rajoitat kalorinsaantiasiTiesitkö näiden jouluherkkujen kalorimääriä?Näin aloitat laihdutuksen – 15 helppoa vinkkiä!Vauhtia aineenvaihduntaan - 15 vinkkiä!Millainen levite leivälle – lue vinkit!Laihduttaja - näin saat riittävästi kuituaMitä kalorit ovat ja miten ne kuluvat?
Blogit

Puolta pienemmäksi, ikinä?
Päivitetty 19.08 2014
klo 09:34

Miksi se on niin vaikeaa?!
Päivitetty 10.07 2013
klo 23:12

Läskille kyytiä!
Päivitetty 09.09 2012
klo 23:43

Innoitusta tarvitaan
Päivitetty 23.04 2016
klo 16:17

IIH
Päivitetty 25.02 2012
klo 15:11

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

uusi elementti

Kesäkilot pois – tuloksia kahdessa viikossa!Hellekesä saattoi houkutella lenkkeilyn sijaan löhöilyyn ja jäätelön syöntiin. Onneksi kilot eivät tulleet jäädäkseen! Kokeile laihduttaa näillä everydayhealth.comin vinkeillä, joilla muutoksia pitäisi näkyä jo kahdessa viikossa.

1. Merkitse kalorit ylös! Ota käyttöösi ruokapäiväkirja, johon ainakin kahden viikon ajan merkitset ylös kaikki syömäsi kalorit. Kirjaa myös pienimmät suupalat, joita ei ehkä olekaan enää niin helppo popsia, kun ne on merkittävä paperille.

2. Kasviksia! Ruokaympyrän mukaan puolet lautasesta olisi täytyttävä kasviksista. Käytä kesän satoa hyödyksesi ja nauti tuoreista mauista. Näin hiilihydraateille (peruna, tumma pasta, tumma riisi) ja proteiineille (liha, kala, kana) jää lautaselta molemmille ¼ tilaa ja ruoan koostumus pysyy ideaalina laihduttamista ajatellen.

3. Riittävät unet. Tiesitkö, että laihduttamisenkin kannalta riittävän pituiset unet ovat tärkeät? Tutkimusten mukaan liian vähäiset unet vaikuttavat hormonitasoihin, jotka säätelevät ruokahalua. Näin ihminen voi helposti päätyä syömään, vaikka hänellä ei ole siihen tarvetta.


4. Ulkoilmaliikuntaa. Vielä voit pelata pihapelejä, tehdä pitkiä kävelyjä ja pyöräillä hyvässä säässä. Ei ole väliä, mitä teet, kunhan menet ulos ja liikut!

5. Sammuta TV! Rajoita ruutuaikasi tuntiin päivässä niin television kuin tietokoneen äärellä. Näin saat lisää aikaa hyötyliikuntaan sohvalla makaamisen sijasta. Kun pysyt aktiivisena, ei napostelutkaan tule niin helposti mieleen.

 

                                                            Mari Kataja, toimittaja


 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.