Vinkit ja faktat
Ylipaino ja liikalihavuusElämäntaparemonttiTavoitteen asettaminenPainonhallinta - myytit ja faktatTyövireysMotivointiParhaat laihdutusmetoditTehokkaan kiinteytymisen avaimetTavoitteena bikinivatsa15 parasta dieettivinkkiä5 yllättävää syytä miksi paino nouseeMillä taltutat makeanhimosi? Lue parhaat vinkit!Ihmedieettiä ei ole olemassa11 myyttiä aineenvaihdunnasta8 tapaa pudottaa painoa työpaikalla3 pikadieettiä ja niiden vaikutuksetTotuus 10 laihdutusmyytistä10 tapaa pudottaa ilman dieettiäNäin vältät lihomisen joulunaikaanPainonpudotuksen riemuja5 helppoa tapaa pudottaa painoaHerkuttelu seis - lue 8 vinkkiä!Vältä näitä dieettien piirteitä!Jumittaako paino - lue syyt!Näin vähennät ylensyöntiä - 7 vinkkiä!Irti sokeririippuvuudesta8 askelta terveellisimpiin elämäntapoihinMillainen laihduttaja olet - lue vinkkisi!Vältä näitä kesäherkkuja!Parhaat ja huonoimmat kesädrinkitTässä tulevat 8 suosituinta dieettiäOvatko laihdutuslääkkeet turvallisia käyttää?Kävele itsesi kuntoon – lue vinkit!Kilot kuriin myös töissä!5 myyttiä kaloreistaVältä näitä pikkujoulujen kaloripommeja!Pari kiloa kevyemmäksi - lue vinkit!7 vinkkiä kevyempään oloonOnnistu painonpudotuksessa – 6 vinkkiä!Pudota painoa kekseliäillä keinoillaNäitä ruokia vähentämällä laihdutNäin paino putoaa nopeasti - lue vinkit!Näin vältät turhat kalorit!Miksi täysjyvä on niin hyvää laihduttajalle?5 helppoa keinoa syödä terveellisesti ilman kalorien laskemistaHoikempi vyötärö näillä ruoillaVesi - näin se vaikuttaa kehoosiKaikenmaailman dieetit - laihduttavatko ne?10 keinoa saada hoikempi vatsaNäin laihdut kilon viikossa – kokeile tätä dieettiä!Miten voi päästä laihdutusleikkaukseen?Kesäkilot pois - tuloksia kahdessa viikossa!Älä syö näitä aamiaisella!Eroon stressisyömisestäVältä näitä hiilareita!Laihduttaja - älä anna juuston lihottaa!Näin rajoitat kalorinsaantiasiTiesitkö näiden jouluherkkujen kalorimääriä?Näin aloitat laihdutuksen – 15 helppoa vinkkiä!Vauhtia aineenvaihduntaan - 15 vinkkiä!Millainen levite leivälle – lue vinkit!Laihduttaja - näin saat riittävästi kuituaMitä kalorit ovat ja miten ne kuluvat?
Blogit

Ny tai ei koskaan....
Päivitetty 29.08 2008
klo 07:46


Thick Madame
Päivitetty 28.10 2009
klo 04:33

Ikuinen laihduttaja miten kauaksi?
Päivitetty 05.11 2013
klo 15:49

Kyllästynyt elämäntapoihinsa..
Päivitetty 05.02 2009
klo 20:25

Keskustelut

Oululaisia painonpudottajia
Uusin viesti 05.04 2018


Ryhmään laihtujia!
Uusin viesti 11.10 2017


-30kg pudottajia?
Uusin viesti 30.03 2017

Vältä näitä kesäherkkuja!

 

Huonoja uutisia: kesähelteiden herkut voivat helposti tuoda lisäkiloja vatsan seudulle. Jos et ole aktiivinen liikkuja, kannattaa valikoida tarkoin, mitä grillistä suuhusi pistät. Askmen.com -sivusto listasi ruokia, joiden syömistä kesäjuhlissa kannattaa ainakin harkita.

1. Pihvit

Esimerkiksi amerikkalaisten lempiherkku, puolikiloinen t-luulla varustettu pihvi sisältää yli 170 grammaa rasvaa ja noin 1500 kaloria. Lisäksi Suomessakin suosittu grillikylki on vielä rasvaisempaa, joten kannattaa pysytellä mahdollisimman rasvattomassa lihassa ja pienissä pihveissä. Lisäksi punainen liha on hyvä korvata esimerkiksi nahattomalla kanalla, joka on vähärasvaista ja vähäkalorista.

2. Kuumat koirat

Jotkut paistavat grillissä hot dogeja. Hodareiden syönti on ylipäätään huono idea, mutta grillissä ne tuppaavat vielä keräämään itseensä ylimääräistä rasvaa. Tuloksena on keskimäärin 280 kaloria / kappale. Lisäksi hodarit sisältävät runsaasti suurina annoksina epäterveellistä natriumia, n. 1250 milligrammaa kappale, kun päivän tarve on 500 mg.

3. Majoneesipohjaiset salaatit

Esimerkiksi kesäpöytään kiikutettavissa valmiissa peruna- ja italiansalaateissa on usein käytetty rasvaista majoneesia. Jos haluat kuitenkin syödä lempisalaattiasi, tee salaatti itse. Osta tuoreet ruoka-aineet ja vaihda majoneesi esimerkiksi hapankermaan tai maitorahkaan. Jos teet vihreää salaattia, älä pilaa sitä pekonilla, krutongeilla tai friteeratulla kanalla ja öljyllä, vaan käytä mieluummin viinietikkaa ja mausteita.

4. Kesädrinkit

Terassilla istuskellessa kitusiin uppoaa helposti pehmispohjainen tai hedelmäinen juoma, joka tuo usein helpotusta helteeseen. Harmi vain, että smoothieita juomalla kaloreiden saantisuositukset ylittyvät liian helposti. Esimerkiksi Piña Coladassa saattaa olla jopa 400 kaloria. Alkoholi ylipäätään sisältää runsaasti energiaa, ja kannattaakin turvautua kevyempiin juomiin. Esimerkiksi olutta saa kevytversiona.

5. Jäätelöt 

Kesä ei ole kesä ilman jäätelöä. Koska niitä tulee syötyä useamminkin, kannattaa valita terveellinen vaihtoehto. Esimerkiksi tuutin sijaan kannattaa ottaa mehujäätä tai sorbettia. Toki epäterveellisempiäkin vaihtoehtoja saa syödä, mutta silloin kohtuus on kaikki kaikessa - yksi jäätelö viikossa riittää.

Lue myös:
Näin vähennät ylensyöntiä - Pudottajat.fi
                                                      Mika Luosujärvi, toimittaja

 
Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?  >
Ensikertaa täällä?
Rekisteröidy  >
 
 
Tilaa Pudottajien uutiskirje!

Saat maksuttoman uutiskirjeemme sähköpostiisi pari kertaa kuukaudessa.

Anna e-mailosoite

Vahvistus

Tilaa uutiskirje  > Peru uutiskirje  >
 
Tutustu Pudottajat
-palveluun! Lue Pudottajista
 
 
 

Pikakysely

Aiotko osallistua kevään/kesän aikana johonkin yleiseen liikuntatapahtumaan, esim. Likkojen lenkki?
Kyllä osallistun.
Harkinnassa.
En tänä vuonna.
En aio, ei kiinnosta.